Nutriční hodnoty (Bábovka s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 142 kJ / 3 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 137,24 g |
| – nasycené | 16,08 g |
| – nenasycené | 106,70 g |
| –– mononenasycené | 75,10 g |
| –– polynenasycené | 31,60 g |
| ––– omega 3 | 8,56 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 530 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 398,23 g |
| – cukry | 220,63 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička rumu | Rum | 5 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| červený rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |