Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 830 kJ / 5 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,86 g |
| Tuky | 177,35 g |
| – nasycené | 46,91 g |
| – nenasycené | 122,79 g |
| –– mononenasycené | 80,75 g |
| –– polynenasycené | 42,04 g |
| ––– omega 3 | 3,29 g |
| Vláknina | 36,20 g |
| Cholesterol | 287 mg |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 861,84 g |
| – cukry | 472,21 g |
| ––– laktóza | 22,54 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 800 g 800 g jablek | Jablko čerstvé | 800 g |
| rozinky (dle chuti) | Rozinky | |
| skořicový cukr (dle chuti) | Cukr skořicový |