Nutriční hodnoty (Brusinkovo-ořechová jablíčka v piškotu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 363 kJ / 1 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,52 g |
| Tuky | 45,74 g |
| – nasycené | 7,92 g |
| – nenasycené | 27,24 g |
| –– mononenasycené | 10,16 g |
| –– polynenasycené | 17,08 g |
| ––– omega 3 | 2,57 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 341,45 g |
| – cukry | 248,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| nastrouhaná kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| máslo a kokos na formu | Kokos strouhaný | |
| moučkový cukr a skořice na posypání | Cukr bílý | |
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 malá jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 80 g 80 g brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | 80 g |
| 30 g 30 g podrcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |