Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 660 kJ / 1 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,35 g |
Tuky | 49,55 g |
– nasycené | 23,81 g |
– nenasycené | 19,66 g |
–– mononenasycené | 16,55 g |
–– polynenasycené | 3,11 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 21,12 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,62 g |
Sacharidy | 133,80 g |
– cukry | 50,60 g |
––– laktóza | 22,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
500 g 500 g ve šlupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
200 g 200 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |