Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 660 kJ / 1 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,35 g |
| Tuky | 49,55 g |
| – nasycené | 23,81 g |
| – nenasycené | 19,66 g |
| –– mononenasycené | 16,55 g |
| –– polynenasycené | 3,11 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 21,12 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,62 g |
| Sacharidy | 133,80 g |
| – cukry | 50,60 g |
| ––– laktóza | 22,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 500 g 500 g ve šlupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 200 g 200 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |