Nutriční hodnoty (Jablečná povidla pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 680 kJ / 5 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 51,90 g |
| – nasycené | 29,95 g |
| – nenasycené | 18,70 g |
| –– mononenasycené | 13,45 g |
| –– polynenasycené | 5,25 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 87,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 127,53 g |
| – cukry | 1 107,53 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg jablek | Jablko čerstvé | 3000 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 750 g 750 g cukru | Cukr bílý | 750 g |
| 1 balíček 1 balíček rozinek | Rozinky | 100 g |
| 5 lžic 5 lžic rumu | Rum | 85 ml |