Nutriční hodnoty (Vločkový nákyp s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 740 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,84 g |
Tuky | 79,34 g |
– nasycené | 38,40 g |
– nenasycené | 32,70 g |
–– mononenasycené | 26,28 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 158,60 g |
– cukry | 77,30 g |
––– laktóza | 24,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
120 g 120 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g práškového cukru | Cukr bílý | 50 g |
rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
tuk na vymazání formy | Margarín |