Nutriční hodnoty (Boršč s protlakem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
| Tuky | 11,93 g |
| – nasycené | 3,62 g |
| – nenasycené | 5,96 g |
| –– mononenasycené | 4,52 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 22,89 g |
| Cholesterol | 221 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 45,97 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
| 200 g 200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
| 200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 10 kuliček 10 kuliček bílého pepře | Pepř bílý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| 0,3 dl 0,3 dl sterilované červené řepy | Červená řepa čerstvá | 30.000001192092896 g |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% |