Nutriční hodnoty (Škvarkový kapusťák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 465 kJ / 1 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,47 g |
| Tuky | 26,78 g |
| – nasycené | 6,41 g |
| – nenasycené | 12,65 g |
| –– mononenasycené | 8,80 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 42,43 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 288,45 g |
| – cukry | 28,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kapusty (cca 1 hlávka) | Kapusta hlávková čerstvá | 1000 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| škvarků dle libosti | Škvarky | |
| 3 3 vejce (1 bude na potření) | Vejce slepičí | 210 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové |