Nutriční hodnoty (Shakshuka (arabske leco))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 760 kJ / 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,42 g |
Tuky | 40,99 g |
– nasycené | 9,57 g |
– nenasycené | 19,69 g |
–– mononenasycené | 15,10 g |
–– polynenasycené | 4,59 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 19,89 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,65 g |
Sacharidy | 68,85 g |
– cukry | 50,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9 9 zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 540 g |
2 2 čerstvé papriky (zelena a červená) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 vetsi cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivovy olej | Olej olivový | |
2 lzicky 2 lzicky vegeta | Kořenící směs sypká | 10 g |
1 lzicka 1 lzicka rajskeho protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
1 lzice 1 lzice sladke sojove omacky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
drceny pepr | Pepř černý | |
sul | Sůl mořská | |
1 lzicka 1 lzicka smesi Koření 7 pepřů (lze nahradit mletou smesi hrebicku, pepre, bileho pepre, noveho koreni, skorice, rimskeho kminu a spetkou kari) | Římský kmín mletý | 7 g |
trocha trocha vody | Voda | |
4 - 6 4 - 6 vajec (dle poctu stravniku) | Vejce slepičí | 350 g |
hladkolista petrzelka | Petržel nať čerstvá | |
cerstvy koriandr | Koriandr listy čerstvé |