Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Shakshuka (arabske leco))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 760 kJ /
899 kcal
Bílkoviny54,82 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,42 g
Tuky40,99 g
– nasycené9,57 g
– nenasycené19,69 g
–– mononenasycené15,10 g
–– polynenasycené4,59 g
––– omega 30,14 g
Vláknina19,89 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,64 g
Sůl8,65 g
Sacharidy68,85 g
– cukry50,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 zralých rajčat Rajče červené čerstvé 540 g
2 2 čerstvé papriky (zelena a červená) Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 vetsi cibule Cibule čerstvá 70 g
olivovy olej Olej olivový
2 lzicky 2 lzicky vegeta Kořenící směs sypká 10 g
1 lzicka 1 lzicka rajskeho protlaku Protlak rajčatový 5 g
1 lzice 1 lzice sladke sojove omacky Sójová omáčka Tamari 15 ml
drceny pepr Pepř černý
sul Sůl mořská
1 lzicka 1 lzicka smesi Koření 7 pepřů (lze nahradit mletou smesi hrebicku, pepre, bileho pepre, noveho koreni, skorice, rimskeho kminu a spetkou kari) Římský kmín mletý 7 g
trocha trocha vody Voda
4 - 6 4 - 6 vajec (dle poctu stravniku) Vejce slepičí 350 g
hladkolista petrzelka Petržel nať čerstvá
cerstvy koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.