Nutriční hodnoty (Bábovka plná oříšků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 813 kJ / 5 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,00 g |
Tuky | 314,89 g |
– nasycené | 115,95 g |
– nenasycené | 167,54 g |
–– mononenasycené | 69,41 g |
–– polynenasycené | 98,13 g |
––– omega 3 | 15,68 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 485,17 g |
– cukry | 269,24 g |
––– laktóza | 11,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 g 200 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 200 g |
200 ml 200 ml mléka (nebo podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
ořechy na vysypání formy | Vlašské ořechy |