Nutriční hodnoty (Jehněčí s kostí na víne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 690 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 0,68 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,32 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 49,89 g |
– cukry | 16,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí s kostí | Kost hovězí | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
0,5-0,75 l 0,5-0,75 l bílého suchého vína | Víno bílé suché | 629.9999952316284 ml |