Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí s kostí na víne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 690 kJ /
643 kcal
Bílkoviny6,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,32 g
Tuky0,68 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,32 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy49,89 g
– cukry16,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí s kostí Kost hovězí
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
0,5-0,75 l 0,5-0,75 l bílého suchého vína Víno bílé suché 629.9999952316284 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.