Nutriční hodnoty (Jablečná buchta bez vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 995 kJ / 4 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,90 g |
| Tuky | 255,15 g |
| – nasycené | 18,24 g |
| – nenasycené | 224,98 g |
| –– mononenasycené | 157,91 g |
| –– polynenasycené | 67,07 g |
| ––– omega 3 | 20,63 g |
| Vláknina | 22,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,44 g |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 512,60 g |
| – cukry | 251,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 350 g 350 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (i více) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička sody (spíš méně) | Jedlá soda | 12 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 větší špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| trochu trochu rumu (není nutné) | Rum | |
| kokos | Kokos strouhaný | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |