Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta bez vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 995 kJ /
4 540 kcal
Bílkoviny36,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,90 g
Tuky255,15 g
– nasycené18,24 g
– nenasycené224,98 g
–– mononenasycené157,91 g
–– polynenasycené67,07 g
––– omega 320,63 g
Vláknina22,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl0,96 g
Sacharidy512,60 g
– cukry251,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
350 g 350 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 350 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (i více) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička sody (spíš méně) Jedlá soda 12 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 větší špetka skořice Skořice ceylonská
trochu trochu rumu (není nutné) Rum
kokos Kokos strouhaný
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.