Nutriční hodnoty (Játra na cibulce s houbami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 369 kJ / 2 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 224,45 g |
– nasycené | 105,19 g |
– nenasycené | 110,84 g |
–– mononenasycené | 93,57 g |
–– polynenasycené | 17,27 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 5,40 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 48,40 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
250 g 250 g mix hub a hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
sádlo | Sádlo vepřové |