Nutriční hodnoty (Párky se zelím (Polské jídlo))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 35,42 g |
– nasycené | 20,08 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 5,04 g |
–– polynenasycené | 10,09 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 56,85 g |
– cukry | 8,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g párků či uzených klobás nakrájených (na hranolky) | Klobása | 500 g |
1 1 velká cibule nakrájena na proužky | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 středního zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 šálek 1 šálek vody | Voda | 250 ml |
1 šálek 1 šálek bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
1 1 mrkev nakrájená (na hranolky) | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 střední brambory oloupané (a nakrájené na hranolky) | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sádlo | Sádlo vepřové |