Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Párky se zelím (Polské jídlo))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 254 kJ /
1 017 kcal
Bílkoviny74,98 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky35,42 g
– nasycené20,08 g
– nenasycené15,13 g
–– mononenasycené5,04 g
–– polynenasycené10,09 g
––– omega 30,07 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 4,36 g
Sůl10,10 g
Sacharidy56,85 g
– cukry8,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g párků či uzených klobás nakrájených (na hranolky) Klobása 500 g
1 1 velká cibule nakrájena na proužky Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 středního zelí Zelí bílé čerstvé
1 šálek 1 šálek vody Voda 250 ml
1 šálek 1 šálek bílého vína Víno bílé suché 250 ml
1 1 mrkev nakrájená (na hranolky) Mrkev čerstvá 50 g
3 3 střední brambory oloupané (a nakrájené na hranolky) Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rozmarýn Rozmarýn sušený
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.