Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořezaný vepřový gulášek v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 475 kJ /
2 982 kcal
Bílkoviny168,19 g
– z toho živočišné bílkoviny163,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,69 g
Tuky234,53 g
– nasycené91,18 g
– nenasycené132,20 g
–– mononenasycené106,07 g
–– polynenasycené26,13 g
––– omega 30,80 g
Vláknina13,74 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy33,65 g
– cukry22,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřového ořezu (výřezu) Vepřový ořez 1000 g
100 g 100 g libovější slaniny Špek 100 g
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 malá feferonka Chilli paprička čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 jalovčinky Jalovec čerstvý
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
gulášové koření (Kotány) Koření Argentina
vepřový vývar (nebo hovězí) Vývar vepřový
ze 2 krajíců 2 krajíců chleba střídka Chléb pšeničný kváskový
mletá paprika (kdo rád ostré, dá i pálivou) Paprika červená sušená
dost majoránky Majoránka sušená
kmín celý Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
250 ml 250 ml světlého piva (nemusí být) Pivo světlé 10ᵒ 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.