Nutriční hodnoty (Slaný koláč s mangoldem a václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
Tuky | 97,26 g |
– nasycené | 26,25 g |
– nenasycené | 62,18 g |
–– mononenasycené | 42,97 g |
–– polynenasycené | 19,22 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 59,20 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubej múky | ||
125 g 125 g margarín na pečenie | Margarín | 125 g |
1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |
soľ | Sůl mořská | |
4-6 PL 4-6 PL studenej vody | Voda | 90 ml |
600 g 600 g podpňoviek - václaviek | ||
6 6 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi | Mangold | |
200 g 200 g cottage cheese | Cottage | 200 g |
200 g 200 g kyslá smotana | ||
2 2 vajcia | ||
soľ | Sůl mořská | |
2-3 2-3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 175 g |