Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný koláč s mangoldem a václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 386 kJ /
1 287 kcal
Bílkoviny41,18 g
– z toho živočišné bílkoviny30,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,50 g
Tuky97,26 g
– nasycené26,25 g
– nenasycené62,18 g
–– mononenasycené42,97 g
–– polynenasycené19,22 g
––– omega 31,34 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 406 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy59,20 g
– cukry9,50 g
––– laktóza5,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubej múky
125 g 125 g margarín na pečenie Margarín 125 g
1 1 vajce Vejce slepičí 70 g
soľ Sůl mořská
4-6 PL 4-6 PL studenej vody Voda 90 ml
600 g 600 g podpňoviek - václaviek
6 6 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi Mangold
200 g 200 g cottage cheese Cottage 200 g
200 g 200 g kyslá smotana
2 2 vajcia
soľ Sůl mořská
2-3 2-3 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.