Nutriční hodnoty (Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 589 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 4,80 g |
| – nenasycené | 3,76 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 311,60 g |
| – cukry | 27,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna zbavená kůže | Kuře stehno s kůží | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kořenová zelenina - více mrkve než petržele a celeru | Mrkev čerstvá | |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| trochou kečupu | Kečup sladký | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 400 g 400 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 400 g |
| 4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská |