Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s kuřátkem ze sáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 332 kJ / 1 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,12 g |
Tuky | 80,43 g |
– nasycené | 22,46 g |
– nenasycené | 56,08 g |
–– mononenasycené | 47,09 g |
–– polynenasycené | 8,99 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 25,72 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 13,10 g |
Sůl | 32,65 g |
Sacharidy | 107,04 g |
– cukry | 55,35 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
4 lžičky 4 lžičky směs na Bylinkové máslo | ||
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 3 jablka - (oloupaná a pokrájená na malé kostičky, zakapaná citronovou šťávou) | Jablko čerstvé | 450 g |
4 4 velké brambory uvařené na loupačku (uvařené doměkka ve slané vodě; taktéž oloupané a pokrájené na kostičky) | Brambor zimní | 200 g |
3 stonky 3 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/4 1/4 citronu | Citrón čerstvý | 22.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička pepře (bílý je lepší než černý) | Pepř černý | 5 g |
cca 2 lžičky 2 lžičky soli podle chuti | Sůl mořská | 16 g |
4 lžíce 4 lžíce konzervovaného hrášku | Hrášek zelený | 60 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
cca 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |