Nutriční hodnoty (Česko-moravský vrabec (sparrow))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 143 kJ / 2 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 203,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 210,22 g |
– nasycené | 79,15 g |
– nenasycené | 117,37 g |
–– mononenasycené | 93,47 g |
–– polynenasycené | 23,90 g |
––– omega 3 | 3,05 g |
Vláknina | 18,86 g |
Cholesterol | 761 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 39,10 g |
– cukry | 13,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
5 lžic 5 lžic česneko-rajčatové pasty | ||
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hotové jíšky | Jíška máslová | 15 ml |