Nutriční hodnoty (Česko-moravský vrabec (sparrow))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 143 kJ / 2 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 209,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 203,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,51 g |
| Tuky | 210,22 g |
| – nasycené | 79,15 g |
| – nenasycené | 117,37 g |
| –– mononenasycené | 93,47 g |
| –– polynenasycené | 23,90 g |
| ––– omega 3 | 3,05 g |
| Vláknina | 18,86 g |
| Cholesterol | 761 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 39,10 g |
| – cukry | 13,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 5 lžic 5 lžic česneko-rajčatové pasty | ||
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hotové jíšky | Jíška máslová | 15 ml |