Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česko-moravský vrabec (sparrow))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 143 kJ /
2 902 kcal
Bílkoviny209,91 g
– z toho živočišné bílkoviny203,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,51 g
Tuky210,22 g
– nasycené79,15 g
– nenasycené117,37 g
–– mononenasycené93,47 g
–– polynenasycené23,90 g
––– omega 33,05 g
Vláknina18,86 g
Cholesterol 761 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy39,10 g
– cukry13,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
5 lžic 5 lžic česneko-rajčatové pasty
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hotové jíšky Jíška máslová 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.