Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí s pažitkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 673 kJ /
2 551 kcal
Bílkoviny368,20 g
– z toho živočišné bílkoviny361,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,85 g
Tuky101,45 g
– nasycené48,16 g
– nenasycené48,72 g
–– mononenasycené40,14 g
–– polynenasycené8,58 g
––– omega 32,30 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 934 mg
Sodík 855 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy39,30 g
– cukry10,10 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1600 g 1600 g zadního hovězího masa Hovězí kýta 1600 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
1 svazek 1 svazek pažitky Pažitka čerstvá 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.