Nutriční hodnoty (Hovězí s pažitkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 673 kJ / 2 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 368,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 361,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,85 g |
Tuky | 101,45 g |
– nasycené | 48,16 g |
– nenasycené | 48,72 g |
–– mononenasycené | 40,14 g |
–– polynenasycené | 8,58 g |
––– omega 3 | 2,30 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 934 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 39,30 g |
– cukry | 10,10 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1600 g 1600 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 1600 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |