Nutriční hodnoty (Adventní kuře s marmeládou z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 120 kJ / 1 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 40,69 g |
– nasycené | 8,49 g |
– nenasycené | 31,33 g |
–– mononenasycené | 25,40 g |
–– polynenasycené | 5,93 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 66,22 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 334,42 g |
– cukry | 278,32 g |
––– laktóza | 0,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kuřecích kousků kuřete (stehna, prsa) | Kuře prso | |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce teriyaki omáčky | Teriyaki omáčka | 30 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
trocha trocha kůry z citronu | Citronová kúra čerstvá | |
trocha trocha šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 větší palička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 celý badyán | Badyán | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
5 plátků 5 plátků (tenkých) másla | Máslo kravské | 50 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
300- 400 ml 300- 400 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 350 ml |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
60 g 60 g tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g |
1 kousek 1 kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1/2 1/2 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |