Nutriční hodnoty (Tradiční vlašský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 708 kJ / 1 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 172,17 g |
– nasycené | 24,06 g |
– nenasycené | 133,86 g |
–– mononenasycené | 40,23 g |
–– polynenasycené | 93,63 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 4,19 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
4 lžíce 4 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
pár kapek kapek sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari |