Nutriční hodnoty (Tradiční vlašský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 708 kJ / 1 842 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 172,17 g |
| – nasycené | 24,06 g |
| – nenasycené | 133,86 g |
| –– mononenasycené | 40,23 g |
| –– polynenasycené | 93,63 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 4,19 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| pár kapek kapek sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari |