Nutriční hodnoty (Voňavá jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 725 kJ / 5 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,45 g |
Tuky | 299,77 g |
– nasycené | 28,77 g |
– nenasycené | 247,15 g |
–– mononenasycené | 173,07 g |
–– polynenasycené | 74,07 g |
––– omega 3 | 21,14 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 631,83 g |
– cukry | 275,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
2 hrsti 2 hrsti krájený jablek | Jablko čerstvé | |
1 hrst 1 hrst višní v rumu | ||
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
mletý kokos na vysypání plechu | Kokos strouhaný |