Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavá jablečná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 725 kJ /
5 670 kcal
Bílkoviny101,85 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,45 g
Tuky299,77 g
– nasycené28,77 g
– nenasycené247,15 g
–– mononenasycené173,07 g
–– polynenasycené74,07 g
––– omega 321,14 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,83 g
Sůl1,05 g
Sacharidy631,83 g
– cukry275,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajíček Vejce slepičí 350 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
2 hrsti 2 hrsti krájený jablek Jablko čerstvé
1 hrst 1 hrst višní v rumu
olej na vymazání plechu Olej řepkový
mletý kokos na vysypání plechu Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.