Nutriční hodnoty (Voňavá jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 725 kJ / 5 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,45 g |
| Tuky | 299,77 g |
| – nasycené | 28,77 g |
| – nenasycené | 247,15 g |
| –– mononenasycené | 173,07 g |
| –– polynenasycené | 74,07 g |
| ––– omega 3 | 21,14 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 631,83 g |
| – cukry | 275,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 2 hrsti 2 hrsti krájený jablek | Jablko čerstvé | |
| 1 hrst 1 hrst višní v rumu | ||
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
| mletý kokos na vysypání plechu | Kokos strouhaný |