Nutriční hodnoty (Televizní bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 689 kJ / 3 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 297,46 g |
| – nasycené | 77,45 g |
| – nenasycené | 156,81 g |
| –– mononenasycené | 127,86 g |
| –– polynenasycené | 28,94 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 0,44 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 2,85 g |
| – cukry | 1,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 4 4 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nové koření | Nové koření | |
| tymián | Tymián sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| lžičku lžičku kari koření | Kari | |
| lžíci lžíci vývaru | Vývar hovězí |