Nutriční hodnoty (Křepelky plněné hroznovým vínem s koňakovovínovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 668 kJ / 2 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 183,89 g |
– nasycené | 91,01 g |
– nenasycené | 89,33 g |
–– mononenasycené | 75,52 g |
–– polynenasycené | 13,81 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 99,34 g |
– cukry | 82,81 g |
––– laktóza | 3,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 křepelky (asi po 180 g) | Křepelka stehno s kůží | |
500 g 500 g modrých hroznů | Hroznové víno čerstvé | 500 g |
5 5 polévkových lžic koňaku | Brandy | |
200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
1 1 polévková lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | |
200 g 200 g prorostlé slaniny | Špek | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |