Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křepelky plněné hroznovým vínem s koňakovovínovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 668 kJ /
2 311 kcal
Bílkoviny17,06 g
– z toho živočišné bílkoviny11,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky183,89 g
– nasycené91,01 g
– nenasycené89,33 g
–– mononenasycené75,52 g
–– polynenasycené13,81 g
––– omega 30,59 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 3,45 g
Sůl8,50 g
Sacharidy99,34 g
– cukry82,81 g
––– laktóza3,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 křepelky (asi po 180 g) Křepelka stehno s kůží
500 g 500 g modrých hroznů Hroznové víno čerstvé 500 g
5 5 polévkových lžic koňaku Brandy
200 g 200 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 200 g
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 polévková lžíce másla Máslo kravské 1 g
1 1 polévková lžíce škrobové moučky Bramborový škrob
200 g 200 g prorostlé slaniny Špek 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.