Nutriční hodnoty (Plíčky na rozmarýnu a hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 518 kJ / 1 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,90 g |
Tuky | 101,22 g |
– nasycené | 52,05 g |
– nenasycené | 44,76 g |
–– mononenasycené | 35,38 g |
–– polynenasycené | 9,38 g |
––– omega 3 | 2,27 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 7,55 g |
Sůl | 18,78 g |
Sacharidy | 64,64 g |
– cukry | 19,52 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové plíčky | Plíce vepřové | |
2 2 větší mrkve (poslouží hlavně pro barvu) | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 vrchovatá pl lístků čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 pl 1 pl soli | Sůl mořská | 15 g |
(vývar zelenina z plíček) | Mrkev čerstvá | |
250 g 250 g 30% smetany ke šlehání (trvanlivá v krabičce) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 pl 2 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
5 pl 5 pl plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 75 g |
sůl | Sůl mořská |