Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plíčky na rozmarýnu a hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 518 kJ /
1 319 kcal
Bílkoviny21,90 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,90 g
Tuky101,22 g
– nasycené52,05 g
– nenasycené44,76 g
–– mononenasycené35,38 g
–– polynenasycené9,38 g
––– omega 32,27 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 7,55 g
Sůl18,78 g
Sacharidy64,64 g
– cukry19,52 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové plíčky Plíce vepřové
2 2 větší mrkve (poslouží hlavně pro barvu) Mrkev čerstvá 100 g
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 vrchovatá pl lístků čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
1 pl 1 pl soli Sůl mořská 15 g
(vývar zelenina z plíček) Mrkev čerstvá
250 g 250 g 30% smetany ke šlehání (trvanlivá v krabičce) Smetana kravská sladká 30% 250 ml
2 pl 2 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
5 pl 5 pl plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 75 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.