Nutriční hodnoty (Kytičkový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 773 kJ / 4 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 237,68 g |
| – nasycené | 139,96 g |
| – nenasycené | 86,50 g |
| –– mononenasycené | 74,40 g |
| –– polynenasycené | 12,10 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 368 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 553,90 g |
| – cukry | 207,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 250 g 250 g másla nebo hery | Máslo kravské | 250 g |
| 180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská |