Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v citronovém pepři,na hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
| Tuky | 47,30 g |
| – nasycené | 22,09 g |
| – nenasycené | 23,88 g |
| –– mononenasycené | 19,73 g |
| –– polynenasycené | 4,15 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 18,70 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,56 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
| – cukry | 22,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecí prsa (2 ks) | Kuře prso | 400 g |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné lze nahradit žampiony | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 50 g 50 g Gazdovské slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 4 koktejlové rajčátka | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1/2 1/2 masité papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 3 3 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 2 2 polévkové lžíce Citronového pepře | Pepř černý | |
| 1 1 kávová lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | |
| sůl na dochucení | Sůl mořská |