Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáčiky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie44 325 kJ /
10 594 kcal
Bílkoviny236,98 g
– z toho živočišné bílkoviny115,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,30 g
Tuky727,98 g
– nasycené250,33 g
– nenasycené436,91 g
–– mononenasycené339,93 g
–– polynenasycené96,98 g
––– omega 313,78 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 22,14 g
Sůl54,71 g
Sacharidy756,88 g
– cukry75,34 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
cukr (na kvásek) Cukr bílý
1 kg 1 kg hladké mouky (z toho 100-150 g na podsypání) Mouka pšeničná hladká 1000 g
6 lžiček 6 lžiček soli Sůl mořská 48 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
0,5 l 0,5 l vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
750 g 750 g škvarků Škvarky 750 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.