Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáčiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 325 kJ / 10 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 121,30 g |
Tuky | 727,98 g |
– nasycené | 250,33 g |
– nenasycené | 436,91 g |
–– mononenasycené | 339,93 g |
–– polynenasycené | 96,98 g |
––– omega 3 | 13,78 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 22,14 g |
Sůl | 54,71 g |
Sacharidy | 756,88 g |
– cukry | 75,34 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
cukr (na kvásek) | Cukr bílý | |
1 kg 1 kg hladké mouky (z toho 100-150 g na podsypání) | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
6 lžiček 6 lžiček soli | Sůl mořská | 48 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
0,5 l 0,5 l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
750 g 750 g škvarků | Škvarky | 750 g |