Nutriční hodnoty (Sójovo-kuřecí Čína)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 238,96 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,86 g | 
| Tuky | 16,29 g | 
| – nasycené | 5,86 g | 
| – nenasycené | 8,37 g | 
| –– mononenasycené | 4,12 g | 
| –– polynenasycené | 4,25 g | 
| ––– omega 3 | 1,61 g | 
| Vláknina | 29,57 g | 
| Cholesterol | 385 mg | 
| Sodík | 4,01 g | 
| Sůl | 9,56 g | 
| Sacharidy | 65,23 g | 
| – cukry | 3,35 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 menší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g | 
| 150 g 150 g sójového masa (nudličky nebo kostky) | Sójové maso | 150 g | 
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 3 g | 
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| 350 g 350 g zeleninové čínské směsi | Zelí bílé mražené | |
| 4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml | 
| 1 lžička 1 lžička bramborového škrobu | Bramborový škrob | 5 g | 
| 250 ml 250 ml silného masového vývaru | Vývar masový | 250 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |