Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marocký kebab)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 254 kJ /
778 kcal
Bílkoviny102,15 g
– z toho živočišné bílkoviny100,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,12 g
Tuky33,87 g
– nasycené13,23 g
– nenasycené14,31 g
–– mononenasycené12,11 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,39 g
Vláknina7,43 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy13,15 g
– cukry3,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g mletého libového jehněčího masa (nebo hovězího masa) Jehněčí kýta 450 g
3 lžíce 3 lžíce syrové strouhané cibule Cibule čerstvá 45 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička chilli Chilli paprička sušená 5 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 1.25 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.