Nutriční hodnoty (Citrónový rýžový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 371 kJ / 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,68 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 10,50 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 64,60 g |
| – cukry | 62,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 varné sáčky do měkka uvařené (i mírně rozvařené) rýže | Rýže bílá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| citronová kůra z 1 citronu strouhaná | Citronová kúra čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 62.5 g |
| 1 1 tvaroh (já dala tučný) | Tvaroh polotučný | |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |