Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se žampiony a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kari | Kari | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
italské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |
100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
50 ml 50 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |