Nutriční hodnoty (Vepřový řízek naruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 618 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 84,77 g |
– nasycené | 41,15 g |
– nenasycené | 42,51 g |
–– mononenasycené | 36,25 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,90 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety nebo krkovice | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
granulovaný česnek | Česnek sušený | |
olej (na smažení) | Olej řepkový | |
strouhanka (na obalení) | Strouhanka pšeničná | |
vejce (na obalení) | Vejce slepičí |