Nutriční hodnoty (Vepřový řízek naruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 618 kJ / 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 84,77 g |
| – nasycené | 41,15 g |
| – nenasycené | 42,51 g |
| –– mononenasycené | 36,25 g |
| –– polynenasycené | 6,25 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,90 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety (nebo krkovice) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený | |
| olej (na smažení) | Olej řepkový | |
| strouhanka (na obalení) | Strouhanka pšeničná | |
| vejce (na obalení) | Vejce slepičí |