Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový řízek naruby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 618 kJ /
865 kcal
Bílkoviny6,43 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky84,77 g
– nasycené41,15 g
– nenasycené42,51 g
–– mononenasycené36,25 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,90 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety nebo krkovice Vepřová kotleta s kostí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
granulovaný česnek Česnek sušený
olej (na smažení) Olej řepkový
strouhanka (na obalení) Strouhanka pšeničná
vejce (na obalení) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.