Nutriční hodnoty (Studený jablečný dort s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 480 kJ / 832 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 3,75 g |
| – nasycené | 1,33 g |
| – nenasycené | 1,63 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 26,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 181,60 g |
| – cukry | 93,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 1 1 velká plechovka kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
| 1 1 velké balení dětských piškotů | Piškoty | |
| moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |