Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studený jablečný dort s broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 480 kJ /
832 kcal
Bílkoviny4,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky3,75 g
– nasycené1,33 g
– nenasycené1,63 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,27 g
Vláknina26,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy181,60 g
– cukry93,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 96 g
1 1 velká plechovka kompotovaných broskví Broskev zavařená
1 1 velké balení dětských piškotů Piškoty
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.