Nutriční hodnoty (Vafle s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 566 kJ / 3 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 180,98 g |
| – nasycené | 19,03 g |
| – nenasycené | 147,39 g |
| –– mononenasycené | 104,20 g |
| –– polynenasycené | 43,19 g |
| ––– omega 3 | 12,51 g |
| Vláknina | 20,85 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 440,48 g |
| – cukry | 173,18 g |
| ––– laktóza | 10,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 220 ml 220 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
| 370 g 370 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 370 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |