Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra po indicku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

28. 8. 2009 16:08

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 516 kJ / 362 kcal
Bílkoviny50,93 g
Tuky7,01 g
Vláknina5,63 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,85 g
Sůl4,75 g
Sacharidy23,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

19. 7. 2022 15:52

Kari (anglicky curry) je opravdu koření, je to ale směs různých koření, co stát či oblast trochu odlišné, dokonce jiné v každé rodině. Základem je většinou (skoro vždy) kurkuma, přidává se zázvor, římský kmín, mleté chilli papričky a další ingredience. Na prodej se dělá v prášku nebo jako pasta (bývá žlutá, červená, zelená ...).

michsamant michsamant

10. 1. 2010 12:21

kari korenie v Indii nepoznaju :-) pouzivaju sa curry listky s rastliny curry plant. ako zlte farbivo na indicke jedla nie je kari korenie,ale kurkuma,ktora ma aj dezinfekcne ucinky a pouziva sa okrem ineho aj pri zapaloch hrdla..rozrobena v teplej vode a vypit..to len na okraj,inak dobry recept :-) Ak zacnem byt otravna ohladom Indie,dajte mi vediet :-p Pridavam link ako vyzera curry plant
http://2.bp.blogspot.com/_-8lyKQKwn74/SToYK27CrJI/...

smukoo smukoo

4. 1. 2010 16:57

... nuž čo iba bodík...

vybusna vybusna

29. 8. 2009 09:24

ja by som skor ako kari, povazovala za typicke pre indiu, zazvor. co sa tyka pretlaku neviem, ale mam recept z nasej indickej restiky na rohu a tam idu nakrajane paradajky...a ked ich nemam, tak tam kydnem pretlak...

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 8. 2009 07:04

:-O Odkdy NÁM TADY záleží na názvu? Myslím, že kdyby indové do všeho dávali kari, měli by z toho žluté minimálně zuby:-)) (Pokud chcete jít až k jádru, indové by především nejedli hovězí játra - ale pokud to nebudu chystat indickým přátelům, použiju klidně i ta hovězí;-) )

Mně osobně je jedno, jak se který recept jmenuje, játra máme rádi, určitě vyzkouším:yes:+

Dooga Dooga

28. 8. 2009 21:05

Ať je to jak chce, já jdu do toho, a určitě vyzkouším.:yes:

pipre pipre

28. 8. 2009 19:35

Dělala jsem jednou jídlo s názvem "Játrová kari rýže po indicku", kde jsou kari, rajčata i červená paprika..dokonce i sekané ořechy :-)..v jiném receptu po indicku zase kuře a tam je zase zázvor :-):yes:+ 4.

spagetka spagetka

28. 8. 2009 18:09

Hm - taky bych řekla, že by se Indové divili, že by jedli játra? ...a i ten protlak a červená paprika ...je to ale název no ...

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2009 17:46

Já bych čekala, že do jater po indicku se dává kari?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí játra po indicku játra po orientálsku vepřová játra po indicku hovezi po indicku kuřecí játra recepty jatra po babicovy dobroty paštika kureci jatra po idicku hovezi jatra recept paštika z hovězích jater recept hovězí játra recepty babicovy dobroty játra drůbeží játra po indicku babicovy recepty játra drůbeží játra pana starosty indické karí recepty jatra babicovo recepty játra krůtí játra po indicku kuřecí játra po orientálsku

Suroviny: játra, česnek, zázvor, pepř, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Játra po indicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQmE