Nutriční hodnoty (Marinovaný králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 990 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 159,51 g |
– nasycené | 22,32 g |
– nenasycené | 120,36 g |
–– mononenasycené | 88,54 g |
–– polynenasycené | 31,82 g |
––– omega 3 | 8,46 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 11,70 g |
– cukry | 1,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
200 g 200 g krájeného česnekového boku | Vepřový bok uzený | 200 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 kl 3 kl koření Izrael | Koření pěti vůní | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
voda na podlití | Voda |