Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kmínu s kapustičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 014 kJ / 1 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 215,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,53 g |
| Tuky | 41,06 g |
| – nasycené | 12,05 g |
| – nenasycené | 20,75 g |
| –– mononenasycené | 15,16 g |
| –– polynenasycené | 5,59 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 37,31 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 619 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 75,85 g |
| – cukry | 23,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 750 ml 750 ml masového vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 750 ml |
| 500 g 500 g čerstvé růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |