Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kmínu s kapustičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 014 kJ / 1 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 215,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,53 g |
Tuky | 41,06 g |
– nasycené | 12,05 g |
– nenasycené | 20,75 g |
–– mononenasycené | 15,16 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 75,85 g |
– cukry | 23,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
750 ml 750 ml masového vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 750 ml |
500 g 500 g čerstvé růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |