Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát (jednoduchý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 230,16 g |
– nasycené | 33,72 g |
– nenasycené | 166,95 g |
–– mononenasycené | 60,30 g |
–– polynenasycené | 106,65 g |
––– omega 3 | 2,72 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 9,83 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 uvařených vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
cibulka (nemusí být) | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
225 ml 225 ml majonézy (Hellmanns) | Majonéza | 225 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |