Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát (jednoduchý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 230,16 g |
| – nasycené | 33,72 g |
| – nenasycené | 166,95 g |
| –– mononenasycené | 60,30 g |
| –– polynenasycené | 106,65 g |
| ––– omega 3 | 2,72 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 1,85 g |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,21 g |
| Sacharidy | 9,83 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 uvařených vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| cibulka (nemusí být) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 225 ml 225 ml majonézy (Hellmanns) | Majonéza | 225 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |