Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát (jednoduchý))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 798 kJ /
2 342 kcal
Bílkoviny57,48 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky230,16 g
– nasycené33,72 g
– nenasycené166,95 g
–– mononenasycené60,30 g
–– polynenasycené106,65 g
––– omega 32,72 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 2,58 g
Sůl6,21 g
Sacharidy9,83 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 uvařených vajíček Vejce slepičí 420 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
cibulka (nemusí být) Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
225 ml 225 ml majonézy (Hellmanns) Majonéza 225 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.