Nutriční hodnoty (Roast beef)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 103,18 g |
| – nasycené | 19,94 g |
| – nenasycené | 79,07 g |
| –– mononenasycené | 65,94 g |
| –– polynenasycené | 13,13 g |
| ––– omega 3 | 1,78 g |
| Vláknina | 3,47 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 3,93 g |
| Sacharidy | 37,44 g |
| – cukry | 9,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vysokého roštěnce | Hovězí roštěnec | 700 g |
| 40 g 40 g jemné hořčice (může být dijon) | Hořčice plnotučná | 40 g |
| 40 g 40 g hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 40 g |
| 40 g 40 g kečupu (nebo rajčatové pyré) | Kečup sladký | 40 ml |
| mletý pepř 4 barev | Pepř barevný mletý | |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| mořská sůl jemná | Sůl mořská | |
| bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá |