Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,75 g |
Tuky | 11,73 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 19,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krůtí prsa nakrájíme přibližně na stejně velké kostky. Maso osolíme a opeříme.
Krok 2: Rozpálíme trochu oleje – ideálně pánev WOK a prudce opečeme, aby se maso zatáhlo a zůstalo šťavnaté. Do pánve přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a podlijeme drůbežím vývarem.
Krok 3: Jakmile se začne obsah pánve vařit, tak vmícháme nasekané lístky čerstvé bazalky a rajčata překrojená na polovic.
Krok 4: V 1 dl studené vody rozmícháme dvě lžičky hladké mouky a zahustíme lehce šťávu. Na mírném ohni, necháme 15 minut za občasného promíchání provařit. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na bazalce a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mKP
Moje poznámka
Krůtí na bazalce a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mKP
Nejnovější recepty
Lučinový knedlík pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Kaštanové orecchiette
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s malinovým krémem a čerstvými malinami
Přidáno před 2 hodinami
Kávové rohlíky (retro)
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohová buchta s rozinkami
Přidáno před 22 hodinami
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Přidáno 9. 11. 2024 09:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Britský král Eduard VII.: Syn královny Viktorie tak miloval jídlo, že požadoval hodinové přestávky v opeře, aby se najedl
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Candát pečený na másle
Kdyzjehlad před 22 minutami
Boršč z Arbatu
lelka12 před 1 hodinou
Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.
Placak před 1 hodinou
Hospodský zelný salát s cibulkou
Tonja před 3 hodinami
Dýňové zelí
aknedz před 3 hodinami
Nekynuté koláčky
Quincey před 4 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 13 hodinami
Tvarohová pomazánka s lahůdkovým droždím
Tonja před 13 hodinami
Zapečený květák s těstovinami a sýrem
rici.cochtan před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na rajčatech,
krůtí na bazalce,
krůtí kostky na rajčatech,
kuřecí prsa na rajčatech a bazalce,
kuřecí masi na rajčatech bazalka,
kuřecí kostky na rajčatech a bazalce,
krůtí maso na bazalce s s rajčaty,
krůtí maso s bazalkou,
krůtí prsa na rajčatech,
kruti prsa na bazalce,
krůtí játra s bazalka,
krůtí s rajčaty,
kruti maso na bazalce,
krůtí maso na bazalky,
kruti se cherry rajcaty,
krůtí maso bazalka olivy rajčata recept,
recept krůtí na rajčatech s bazalkou,
krůtí mastehna na bazalce,
krůtí stehna na bazalce,
kruti prsa na rajcatech a bazalkou
Suroviny:
maso krůtí,
rajče cherry,
bazalka čerstvá,
vývar drůbeží,
olej,
cibule,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (3)