Krůtí na bazalce a rajčatech

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 30 minut 5 porcí Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

0,75 kg krůtího masa (prsa)
15 cherry rajčat
15 lístků čerstvé bazalky
1/2 l drůbežího vývaru
olej
cibule
sůl
pepř
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa nakrájíme přibližně na stejně velké kostky. Maso osolíme a opeříme.

  2. Rozpálíme trochu oleje – ideálně pánev WOK a prudce opečeme, aby se maso zatáhlo a zůstalo šťavnaté. Do pánve přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a podlijeme drůbežím vývarem.

  3. Jakmile se začne obsah pánve vařit, tak vmícháme nasekané lístky čerstvé bazalky a rajčata překrojená na polovic.

  4. V 1 dl studené vody rozmícháme dvě lžičky hladké mouky a zahustíme lehce šťávu. Na mírném ohni, necháme 15 minut za občasného promíchání provařit. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Krůtí na bazalce a rajčatech

Tématické fráze: krůtí na rajčatech krůtí kostky na rajčatech krůtí na bazalce krůtí maso s bazalkou krůtí prsa na rajčatech kruti prsa na bazalce krůtí játra s bazalka kruti maso na bazalce kuřecí prsa na rajčatech a bazalce krůtí mastehna na bazalce krůtí stehna na bazalce kruti prsa na rajcatech a bazalkou kruti rajcata krůtí kostky na arjčatech krůtí plátek na rajčatech a bazalce krůtí s rajčaty krůti na rajčetech krůtí maso na rajčatech krůtí rajčata recept kruti s bazalkou a susenymi rajcaty

Zapomněl/a jsem heslo