Nutriční hodnoty (Plec se žampióny a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 067 kJ / 1 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,48 g |
Tuky | 103,68 g |
– nasycené | 47,02 g |
– nenasycené | 47,65 g |
–– mononenasycené | 30,02 g |
–– polynenasycené | 17,63 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 517 mg |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 54,41 g |
– cukry | 31,69 g |
––– laktóza | 28,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
3 3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 bujón | Bujón hovězí | 10 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
500 ml 500 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |