Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plec se žampióny a okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 067 kJ /
1 689 kcal
Bílkoviny130,14 g
– z toho živočišné bílkoviny121,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,48 g
Tuky103,68 g
– nasycené47,02 g
– nenasycené47,65 g
–– mononenasycené30,02 g
–– polynenasycené17,63 g
––– omega 30,65 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 517 mg
Sodík 883 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy54,41 g
– cukry31,69 g
––– laktóza28,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
200 g 200 g žampiónů Žampion čerstvý 200 g
3 3 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
1 1 bujón Bujón hovězí 10 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
500 ml 500 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.