Rychlá koprová omáčka

andy.333 Kuchařka: andy.333

Doba přípravy: 45 4 porce Omáčky 39 názorů

Suroviny

1 kopr v nálevu
máslo
půl kostky Masoxu
mouka
cukr
sůl
ocet (pokud je potřeba)
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
sušená sladká paprika
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme máslo a zalijeme vodou (podle toho kolik chceme omáčky). Přidáme půl menší sklenice kopru (můžete dát i méně, jak má kdo rád) a povaříme.

  2. Přidáme půl kostky masoxu, zahustíme, zalijeme sladkou smetanou a přidáme špetku sladké papriky. Nakonec osolíme a osladíme a pokud je potřeba přidáme trošku octu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 79 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rychlá koprová omáčka

  • hanka hanka(neregistrovaná)

    To je zas něco, adminové by mohli zkusit vyrobit smajlíka ne ťukajícího si na čelo, ale jak rovnou mlátí hlavou o stůl:-//

    Odpovědět

  • x.XXX.x x.XXX.x

    Iljusa: :yes: :-D

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Pro ty, kteří si chtějí uvařit skutečně dobrou koprovou omáčku dávám odkaz na recepty:
    http://www.toprecepty.cz/recept/2780-koprova-omack...

    http://www.toprecepty.cz/recept/4995-koprova-omack...

    http://www.toprecepty.cz/recept/26213-koprova-omac...
    Nechci přidávat k podobným receptů, neboť toto se jim vůbec nepodobá.

    Odpovědět

  • Luboš Luboš(neregistrovaný)

    karolína: Nechápu, že nechápeš. Receptíku dávám +10 bodíků

    Odpovědět

  • karolína karolína(neregistrovaná)

    Další "skvost". V surovinách žádná smetana není, naopak je tam bobkový list a nové koření, ale to zase není v postupu. Recept je akorát na ....:-//:no:

    Odpovědět

  • Irule Irule

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Iljusa::-D:-D tak se ti podařilo mě rozesmát nahlas.....díky:-K

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    xjurny: Možná by bylo fajn smazat celý recept, bo je to slátanina:-)

    Odpovědět

  • xjurny xjurny(administrátor)

    Přidávejte prosím jen takové komentáře, které budou přínosem pro kuchaře a kuchařku, kteří si recept budou chtít uvařit. Ty ostatní smažu. Děkuji za pochopení :-K.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Jana Remkova: Paní Remková, včera můj komentář k vám někdo vymazal, tak ho napíšu znovu. Svou poznámkou v profilu byste se měla řídit hlavně sama. Zvláště tou poslední větou. Kdykoliv se tu na Topkách vyskytne problémový autor, vy pokaždé honem přispěcháte a jako "starostlivá matka" se ho vehementně zastáváte, navzdory faktům a pravdě. To, že s oblibou fakta překrucujete, si snad už všimli všichni. Pokud jsem si vědoma, rebeky fotku chválili všichni, jako jediné pozitivum tohoto receptu, včetně mé maličkosti, tak tu z ní nedělejte obětního beránka :-!
    A dodatek. Bez kritiky není vývoje.

    Odpovědět

  • papa1649 papa1649

    Naďo...........moooooooooc se omlouvám, ale tak jak ta fotka vyzněla, tak tak jsem to nemyslel. Promiň. Doufám jen, že si mně zase vrátíš.........přeji hezký den :-K:-K:-K

    Odpovědět

  • Lalina Lalina

    Ako začiatočník by som teda podľa tohto receptu určite kôprovku neuvarila. Každý začiatočník potrebuje presné množstvo surovín i podrobný postup. Inak aj tu sa prejavila posledná móda (zlozvyk) - nepísať poriadne množstvá - 1/2 masla, 1 smotana, 2 Nivy a pod. Bujón nebudem komentovať, ale sladká paprika ma prekvapila. Nechcem autorku urážať ani nič podobné, ale čo sa mi na tom recepte páči sú fotky. Ale podľa nich sa nedá navariť.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    magdalenka: Magdi, Toprecepty už dávno nepatří mezi TOP recepty v tom smyslu, jak to vidím já. Předpokládám, že případný uživatel si najde koprovku, vyjede mu jich několik a vybere si podle toho, která bude nejsrozumitelnější. Má také možnost se autora přece zeptat. Já přece netvrdím, že tohle je nějaký vzor super receptu. Jen se mi nelíbí, že za snahu Nadi se tady vytvořila diskuze, ze které je nejvíc špatná právě ona.

    Ještě bych dodala něco....
    Jen spokojený a vyrovnaný člověk nepociťuje potřebu ostatní zesměšňovat, obviňovat a kritizovat. Dělá rychlá a správná rozhodnutí. Rád a bez váhání podporuje dobré věci....

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Jana Remkova: Myslím, že spôsob zahustenia u omáčky je dôležitá informácia, hlavne pre amatéra v kuchyni, na tom trvám. Autor by takéto veci rešpektovať, veď sa tu chce podeliť s ostatnými o svoje najlepšie recepty. Je to môj názor, chápem, že sa ti nemusí pozdávať.
    Nadina fotka je krásna, ako vždy. Jej fotky sú ozdobou každého receptu.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    rebeka: Naprostý souhlas, Naďo. Už dávno nejsou a nebudou..:-S

    Odpovědět

1 2 3

Tématické fráze: jak uvařit koprovou omáčku koprová omáčka bez smetany koprová omáčka top recepty zdravá koprová omáčka koprova omacka ze sklenice koprova omacka rychlá koprovka dobra koprova omacka jak uvařit koprovku top recepty koprová omáčka veganská koprová omáčka příprava koprové omáčky koprová omáčka z masoxu koprova omacka ze suseneho kopru koprová omáčka kopr ze sklenice koprová omáčka z nálevu koprová omáčka zdravě koprova omac koprova omacka ze sklenicky koprová omáčka z bujonu

Zapomněl/a jsem heslo