Rychlá koprová omáčka
Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla příjemně sladkokyselá.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 324 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,95 g |
Tuky | 59,73 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 44,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2020 08:12
Dobrý den, přidávám fotečku. Koprovku milujeme.
26. 4. 2013 13:15
To je zas něco, adminové by mohli zkusit vyrobit smajlíka ne ťukajícího si na čelo, ale jak rovnou mlátí hlavou o stůl
26. 4. 2013 12:22
Iljusa:
26. 4. 2013 11:00
Pro ty, kteří si chtějí uvařit skutečně dobrou koprovou omáčku dávám odkaz na recepty:
http://www.toprecepty.cz/recept/2780-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/4995-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/26213-koprova-omac...
Nechci přidávat k podobným receptů, neboť toto se jim vůbec nepodobá.
http://www.toprecepty.cz/recept/2780-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/4995-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/26213-koprova-omac...
Nechci přidávat k podobným receptů, neboť toto se jim vůbec nepodobá.
26. 4. 2013 10:53
karolína: Nechápu, že nechápeš. Receptíku dávám +10 bodíků
26. 4. 2013 10:37
Další "skvost". V surovinách žádná smetana není, naopak je tam bobkový list a nové koření, ale to zase není v postupu. Recept je akorát na ....
26. 4. 2013 10:16
26. 4. 2013 08:47
Iljusa: tak se ti podařilo mě rozesmát nahlas.....díky
26. 4. 2013 08:35
xjurny: Možná by bylo fajn smazat celý recept, bo je to slátanina
26. 4. 2013 08:28
Přidávejte prosím jen takové komentáře, které budou přínosem pro kuchaře a kuchařku, kteří si recept budou chtít uvařit. Ty ostatní smažu. Děkuji za pochopení .
26. 4. 2013 07:32
Jana Remkova: Paní Remková, včera můj komentář k vám někdo vymazal, tak ho napíšu znovu. Svou poznámkou v profilu byste se měla řídit hlavně sama. Zvláště tou poslední větou. Kdykoliv se tu na Topkách vyskytne problémový autor, vy pokaždé honem přispěcháte a jako "starostlivá matka" se ho vehementně zastáváte, navzdory faktům a pravdě. To, že s oblibou fakta překrucujete, si snad už všimli všichni. Pokud jsem si vědoma, rebeky fotku chválili všichni, jako jediné pozitivum tohoto receptu, včetně mé maličkosti, tak tu z ní nedělejte obětního beránka
A dodatek. Bez kritiky není vývoje.
A dodatek. Bez kritiky není vývoje.
26. 4. 2013 06:55
Naďo...........moooooooooc se omlouvám, ale tak jak ta fotka vyzněla, tak tak jsem to nemyslel. Promiň. Doufám jen, že si mně zase vrátíš.........přeji hezký den
26. 4. 2013 00:37
Ako začiatočník by som teda podľa tohto receptu určite kôprovku neuvarila. Každý začiatočník potrebuje presné množstvo surovín i podrobný postup. Inak aj tu sa prejavila posledná móda (zlozvyk) - nepísať poriadne množstvá - 1/2 masla, 1 smotana, 2 Nivy a pod. Bujón nebudem komentovať, ale sladká paprika ma prekvapila. Nechcem autorku urážať ani nič podobné, ale čo sa mi na tom recepte páči sú fotky. Ale podľa nich sa nedá navariť.
25. 4. 2013 22:53
magdalenka: Magdi, Toprecepty už dávno nepatří mezi TOP recepty v tom smyslu, jak to vidím já. Předpokládám, že případný uživatel si najde koprovku, vyjede mu jich několik a vybere si podle toho, která bude nejsrozumitelnější. Má také možnost se autora přece zeptat. Já přece netvrdím, že tohle je nějaký vzor super receptu. Jen se mi nelíbí, že za snahu Nadi se tady vytvořila diskuze, ze které je nejvíc špatná právě ona.
Ještě bych dodala něco....
Jen spokojený a vyrovnaný člověk nepociťuje potřebu ostatní zesměšňovat, obviňovat a kritizovat. Dělá rychlá a správná rozhodnutí. Rád a bez váhání podporuje dobré věci....
Ještě bych dodala něco....
Jen spokojený a vyrovnaný člověk nepociťuje potřebu ostatní zesměšňovat, obviňovat a kritizovat. Dělá rychlá a správná rozhodnutí. Rád a bez váhání podporuje dobré věci....
25. 4. 2013 21:16
Jana Remkova: Myslím, že spôsob zahustenia u omáčky je dôležitá informácia, hlavne pre amatéra v kuchyni, na tom trvám. Autor by takéto veci rešpektovať, veď sa tu chce podeliť s ostatnými o svoje najlepšie recepty. Je to môj názor, chápem, že sa ti nemusí pozdávať.
Nadina fotka je krásna, ako vždy. Jej fotky sú ozdobou každého receptu.
Nadina fotka je krásna, ako vždy. Jej fotky sú ozdobou každého receptu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rychlá koprovka jak uvařit koprovou omáčku jak uvařit koprovku koprová omáčka top recepty koprová omáčka bez smetany koprova omacka ze sklenice zdravá koprová omáčka koprova omacka top recepty koprová omáčka dobra koprova omacka veganská koprová omáčka příprava koprové omáčky recept na koprovou omáčku koprová omáčka z masoxu koprova omacka ze suseneho kopru koprová omáčka kopr ze sklenice koprová omáčka z nálevu koprova omacka ze sklenicky koprová omáčka zdravě koprova omac
Suroviny: kopr, máslo, mouka hladká, vývar masový, cukr, sůl, ocet, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká, smetana sladká
Rychlá koprová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0M3
40 názorů