Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svatební vdolečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 996 kJ /
6 930 kcal
Bílkoviny145,51 g
– z toho živočišné bílkoviny80,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,00 g
Tuky403,33 g
– nasycené239,27 g
– nenasycené145,19 g
–– mononenasycené127,04 g
–– polynenasycené18,15 g
––– omega 32,81 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 350 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy669,17 g
– cukry271,84 g
––– laktóza26,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
50 g 50 g droždí Droždí pekařské lisované 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
špetka špetka soli Sůl mořská
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
trocha trocha rumu Rum
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
160 g 160 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 160 g
80 g 80 g krystalového cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
500 g 500 g tvarohu (v kostce) Tvaroh polotučný 500 g
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
2 2 polévkové lžíce rumu Rum
rozinky Rozinky
povidla Povidla
rozšlehaná vejce (na potření vdolečků) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.