Nutriční hodnoty (Vepřové plátky se sýrem v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 979 kJ / 2 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,15 g |
Tuky | 96,00 g |
– nasycené | 61,40 g |
– nenasycené | 31,85 g |
–– mononenasycené | 27,90 g |
–– polynenasycené | 3,95 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 22,75 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 9,54 g |
Sůl | 23,70 g |
Sacharidy | 167,25 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 4,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg vepřového či kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
30 dkg 30 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 300 g |
trochu trochu polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého barevného pepře | Pepř barevný | 2.5 g |
špetka špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený |