Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky se sýrem v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 979 kJ /
2 385 kcal
Bílkoviny201,65 g
– z toho živočišné bílkoviny181,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,15 g
Tuky96,00 g
– nasycené61,40 g
– nenasycené31,85 g
–– mononenasycené27,90 g
–– polynenasycené3,95 g
––– omega 31,85 g
Vláknina22,75 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 9,54 g
Sůl23,70 g
Sacharidy167,25 g
– cukry14,00 g
––– laktóza4,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
0,5 kg 0,5 kg vepřového či kuřecího masa Kuře prso 500 g
30 dkg 30 dkg Nivy Niva 50% t. v s. 300 g
trochu trochu polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého barevného pepře Pepř barevný 2.5 g
špetka špetka sušené bazalky Bazalka sušená
špetka špetka majoránky Majoránka sušená
špetka špetka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.