Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčkový borůvkový koláč na plechu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 689 kJ /
7 096 kcal
Bílkoviny108,10 g
– z toho živočišné bílkoviny35,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,00 g
Tuky351,03 g
– nasycené69,16 g
– nenasycené261,40 g
–– mononenasycené188,60 g
–– polynenasycené72,80 g
––– omega 321,05 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 996 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy865,59 g
– cukry362,89 g
––– laktóza12,89 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal Cukr bílý 250 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
čerstvé borůvky (podle chuti) Borůvky čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
polohrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná polohrubá
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.