Nutriční hodnoty (Hrníčkový borůvkový koláč na plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 29 689 kJ / 7 096 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,00 g |
| Tuky | 351,03 g |
| – nasycené | 69,16 g |
| – nenasycené | 261,40 g |
| –– mononenasycené | 188,60 g |
| –– polynenasycené | 72,80 g |
| ––– omega 3 | 21,05 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 996 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 865,59 g |
| – cukry | 362,89 g |
| ––– laktóza | 12,89 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| čerstvé borůvky (podle chuti) | Borůvky čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| polohrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |