Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskové řezy se šlehačkou a praženými mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 406 kJ /
4 160 kcal
Bílkoviny82,76 g
– z toho živočišné bílkoviny28,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,38 g
Tuky169,96 g
– nasycené84,29 g
– nenasycené75,48 g
–– mononenasycené58,08 g
–– polynenasycené17,40 g
––– omega 30,44 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 353 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy561,16 g
– cukry284,41 g
––– laktóza5,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
3 lžíce 3 lžíce mandlových plátků Mandle loupané 45 g
3 3 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 balíčky 2 balíčky vanilkového krému v prášku (bez vaření)
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
50 g 50 g strouhané čokolády Čokoláda mléčná 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.