Nutriční hodnoty (Broskové řezy se šlehačkou a praženými mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 406 kJ / 4 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,38 g |
Tuky | 169,96 g |
– nasycené | 84,29 g |
– nenasycené | 75,48 g |
–– mononenasycené | 58,08 g |
–– polynenasycené | 17,40 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 561,16 g |
– cukry | 284,41 g |
––– laktóza | 5,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
3 lžíce 3 lžíce mandlových plátků | Mandle loupané | 45 g |
3 3 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového krému v prášku (bez vaření) | ||
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
50 g 50 g strouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |