Nutriční hodnoty (Panenka v panence)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 862 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 141,29 g |
– nasycené | 65,20 g |
– nenasycené | 70,06 g |
–– mononenasycené | 59,63 g |
–– polynenasycené | 10,43 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,42 g |
Sacharidy | 7,85 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší vepřová panenka (větší) | Vepřová panenka | |
6 6 čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 polosuchá klobása | Klobása | |
15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá petrželka nebo kadeřávek | Petržel nať čerstvá |