Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka v panence)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 862 kJ /
1 401 kcal
Bílkoviny23,59 g
– z toho živočišné bílkoviny22,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky141,29 g
– nasycené65,20 g
– nenasycené70,06 g
–– mononenasycené59,63 g
–– polynenasycené10,43 g
––– omega 30,21 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 623 mg
Sodík 2,60 g
Sůl6,42 g
Sacharidy7,85 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší vepřová panenka (větší) Vepřová panenka
6 6 čerstvých žampionů Žampion čerstvý
1 1 polosuchá klobása Klobása
15 dkg 15 dkg anglické slaniny Anglická slanina 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvá petrželka nebo kadeřávek Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.