Nutriční hodnoty (Brynzová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 51,03 g |
| – nasycené | 31,39 g |
| – nenasycené | 17,39 g |
| –– mononenasycené | 14,69 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,67 g |
| Sacharidy | 42,03 g |
| – cukry | 9,53 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg brynzy | Brynza | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 20 dkg 20 dkg brambor | Brambor zimní | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |